Tisztelt Somogygeszti Lakosok!

  A Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében tájékoztatjuk a lakosságot, hogy minden köztéri rendezvényt felfüggesztünk. Beltéri rendezvény megtartására 100 fő felett nincs lehetőség!

  Nem a pánikkeltés a célunk, azonban szükség lesz a felelős és a tudatos viselkedésre a következő időszakban. A legfontosabb, hogy megvédjük a lakosságot a fertőzéstől.

  Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben bármi tünetet észlel egészségi állapotán, vagy koronavírus-gyanús személlyel került kapcsolatba, értesítse háziorvosát telefonon.

  Amennyiben valakinél elrendelik a házi karantént, annak ellátásáról való gondoskodás a település polgármesterének feladata. Segíteni akkor tudunk, ha arról van információnk. Kérem keressenek bennünket bizalommal telefonon ( +36/ 30/7017618, 82/557-022)

  Tájékoztatom Önöket továbbá, hogy Magyarország Miniszterelnöke péntek este bejelentette, hogy március 16. napjától új oktatási munkarend lép életbe az általános iskolák és középiskolák tekintetében. Úgynevezett tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ez azt jelenti, hogy gyermekeink nem mehetnek be az iskolába.

  Somogygeszti, 2020. 03. 14., Csór Zoltán polgármester

  Pdf formátumú levél